Framsteg

        Min starkaste egenskap är som dessa ord. 
 Never  ever ska  jag ge upp.   Falla  kan  jag  men tar mig upp igen  hur jag gör  det  är en gåta  för  mig. .. för  2 veckor  sedan  var det riktigt illa.  Min kropp gav upp allt  bara  rasade  ...blev helt  lam slagen.  Men på måndagen  bestämde  jag mig för  att nu åker  jag till sjukgymnasten och  tränar.  Oavsett  hur jobbigt  det än kändes  i kroppen. .jag packade  väskan  bytte  om till träningskläder  och  åkte  direkt  efter  frukost.  Kom till gymmet  och ställde  mig på crosstrainern.  Musik i öronen  och könskan av välbefinnande infann  sig❤ . Jobbigt ändå för det kändes  ordentligt i bröstkorgen med revbens frakturerna. 10 min senare  var  jag uppvärmd  och gjorde  mina  övningar i gröna  cirkeln.  Och några  övningar  med bollen. Allt  gick inte  men  gjorde  det jag kunde  och det var  en skön  känsla  att bara  göra  lite.  Trött  blev jag  men  värt  allt.  
Nu var jag  nöjd  och kände att jag gjorde  det för min skull.  😃 tappat  mycket  på 4 veckor  så mycket  att ta igen. Men i lagom takt.  
Vilade  tisdag    onsdag  åkte  jag till varmbassäng  och badade.  Resten  av  v. Lugn.  Men så i måndags sjukgymnast /gymmet. Och idag varmbassäng  igen . 
Imorgon  trimning av hundar  igen.  
Varje  dag känns  bättre  och bättre  och det är skönt.  Något  jag även  lärt  mig är  att försöka ta pauser. 
 
Inte riktigt  så är det än..men   ..
Kramar 

Kommentera här: