2015 snart slut

Ett år som varit tufft och mycket som hänt. Och känner mig ganska slut . Mycket jobbigt att känna att orken och luften går ur  en.  Haft en mysig jul och försökt att  bara vara . Behöver verkligen det . Att åka till affären är just nu väldigt jobbigt . Så mellandags rea har jag hoppat över. Igår tog vi en promenad på 3 km...helt slut efter den. Både bra och dåligt att kämpa  som jag gör . Måste bara hoppas att allt ska bli bättre.  Benen är som bly...tunga och varje  steg är som om man sprungit  1 mil... svårt att se någon  vändpunkt. Just nu är jag väldigt osocial med. Trivs bäst hemma  i min trygga vrå med min familj och hundar och övriga djur.  Dom är min trygghet  .  Min  goa  12 åriga  son gav mig och min man Stefan  ett brev i morse. Till mamma och pappa. Ni är väldens bästa föräldrar . Även om mamma är sjuk  så kämpar hon på . Det är bra med kämpar. Älskar er. Det värmde i mitt hjärta .  Jag älskar min familj så  mycket . Min man Stefan  mina fina barn  Sandra Marcus  och Tim. ❤ Ni är allt för mig.  
 

Ovisshet är värst

Många  tankar många funderingar om vad som är bäst. Men så här  kan jag inte gå länge  till...min funktion  i benen är illa. Många gånger  snubblar jag och tappar  balansen och får även hjälpa till att lyfta benen med hjälp av händer. Min gångsträcka är mycket  begränsad ..promenader nästa obefintlig. Benen är som bly och blir helt färdig av bara några meter.. benen  får ingen syre eller  kraft att fungera normalt .jag blir framåtlutad i min gång och känns  som om det blir ett bälte som drar åt runt hela ryggen och bröstet. Samlar på mycket  vätska och svullnar  i benen .tar väldigt mycket på min ork och blir  lätt  trött . Jag hoppas att jag snart får tid till EDS utredningen och att det inte fortsätter som set verkar göra med rygg och ben. En önskan är att det vänder så jag slipper opereras..men känns ju inte som om det skulle  gå  åt  det hållet..och då  är det inget annat alternativ än att genomgå en ny operation av ryggen och hoppas på  det bästa. 
Jag  känner i dagsläget att  jag inte har något alternativ  för min livskvalitet är nästan  ingen alls  just nu. 
Jag måste  kunna röra på mig åtminstone att kunna gå  promenad och kunna visa hund  igen ...... på julaftons kvällen tog hela  familjen en kort promenad med  hundarna. Den var knappt på  2 km...helt slut efter den..  Idag  åkte jag och stod på trappmaskin 15 min  och cyklade  10 min.. helt utslagen....men Könner att jag måste  röra på.mig. även om det är tufft .  Allt känns  tungt och super  jobbigt..hoppas verkligen att jag kommer nå en vändpunkt och får tillbaka min livskvalitet lite mer än vad jag har nu
..
Snälla ge mig kraft...
      

Huvudbry...

Så mycket som snurrar efter gårdagens läkarbesök hos  specialist  neurologiska mottagningen. Fick tunga och jobbiga besked om hur det såg ut i ryggen . Mina  kotor ät rätt slitna och  det nya diskbråck sitter ovanför och så finns det spinal stenos.  Jag är  väldig Överrörlig och det  försvårar en ny operation. Och innebär  större  risker att få nerv skador. Vi  ska fortsätta med nerv blockader och så vänta på EDS  utredningen och så har vi ny tid om tre månader .  Det är mycket som snurrar i mina tankar för jag  är dålig i mina ben.. snubblar  och har ingen ork alls. Benen är jätte tunga och får en läskig trötthet i benen  . Läkaren  jag  var till var väldigt rak  och ärlig ang  om vi ska operera..Dels  måste han då ta bort det gamla och sedan  stel op en ev två  till.  I dagsläget känns det bäst  att vänta och se hur det går med allt . Och jag hoppa innerligt att  jag  kommer bli bättre i mina ben.. ..och att nerv blockaden  sitter i länge . 
Min son tog examen för några  dagar sedan  i Halmstad och alla  i vår  familj  åkte  ner till honom. Det var  en mäktig ceremoni. Och vi hade väldigt trevligt. Är glad över att jag fixade åka ner och  vara med.