Terrierderby

Idag har jag tillbringat på terrierderby nyopererad axel. Hm gick bra med att ha service med chaufför. Bärare och annan hjälp av min man. Jag träffade och fick så många trevliga samtal med gamla terrier folk. Både uppfödare. Utställare och domare. Har varit utan terrier i över ett år nu och det var ett tag sedan man hann kika och umgås med terrier bekanta. mycket energigivande samtal fick jag. Men så trött i kroppen och axlar.. Men somnar nog gott med mitt is omslag på den opererade axeln. Nu är det ny vecka och torsdag tas stygnen
Blir skönt att slippa omslaget.
LENA

Backa lite..

Idag är en lite ond dag, känner mig lite överkörd i axeln. Det har nu gått fyra dagar sedan operationen. Försöker ta det lugnt och igår sov jag mycket.  Har inte så mycket vilo värk som tur är men visst känns det att man är opererad.  Lite jobbigt att höger axel inte är bra när man behöver den. Men försöker hålla modet uppe. MR röntgen inom tre veckor på den och så får vi hoppas vi vet hur vi går vidare med den. Jag får väl stå ut ett tag till och se att till nästa år blir ett bra år.  Kikar på utställningar som jag vill åka på med mina två bondbrudar.  Dom går snart upp i juniorklass och ser fram emot att få ta med dom på lite trevliga utställningar till våren.  just nu längtar jag extra mycket till sommaren.. Solen och värmen.  Är så trist. Blött och grått ute. Ja ja ska inte bli nere lovar..  tar en dag i taget.  
Lena
 

Nu är operationen över.

                                                       Operationen av vänster axel är genomförd. 
Gick bra med allt innan sövningen och fick allt man kan tänka sig för att slippa må illa efter uppvaket. Mådde mycket bättre än jag förväntat mig. Visst kändes det att man var lite mörbultad men ändå helt ok. Läkaren bestämde sig även för att beställa MR röntgen av min högra axel som är väldigt besvärlig och ond. Hugger i den och har värk på utsidan av armen och det knäpper och knakar i den . Vid återbesöket av vänster axel så hoppas vi att vi vet vad som är fel i höger om vi ev måste gå vidare med den med.
 Nu hoppas jag bara att vänster blir så bra som möjligt och att rehabilteringen går bra. 
                                        Lena