Energi till max♥

   
Full av energi och kl är strax innan sju på morgonen. Jag tar mina fyra vuxna hundar och tar långrundan på 9.1 km.  Kallt i luften men solen skiner och Spotify i mobilen ♥ Å känner hur jag saknat detta.  Kommer ta vara på mina lediga fm i fortsättningen nu igen.  Detta är en underbar start på dagen.  Hemma igen så intog jag min frukost med havregrynsgröt och ägg. Sedan så var det jobb på schemat. En basset ville bli av med vintern ruffset. Snäll och trevlig och pälsen lossnade lätt. Sedan fick vi besök av våra underbara valp köpare från Bjuv.  Tiden sprang på och  vi hade så trevligt .imorgon är det jobb igen. Vaknar jag tidigt sticker jag till gymmet innan jobbet.  På kvällen är det Eksjö Stadslopp . Nu är det dags att låta John blund hälsa på.
        
 

Solen värmen är här!

Så skönt med solen! Får så mycket energi av solen! Sitter nöjd men trött i soffan efter en tuff och intensiv vecka med mycket jobb både på förskola och även trimhundar. Känns som om jag inte gör annat just nu än jobbar jobbar och jobbar. Ska bli skönt med en ledig lördag! I tisdags var det sista inomhus passet hos Patrik. Nu är det uppehåll en vecka sedan kör vi utomhus träning två gånger i veckan för Patrik hela juni! Ser fram emot denna träning! På hundfronten så ser jag fram emot att få visa mina valpar nu i sommar och framöver! Fyra av dom fina sju bondbrudarna har flyttat till sina nya hem! Belgien, Danmark, Vindeln, och Sthlm. Och allt har gått så bra med dom i deras nya familjer. På minigris fronten så fick vi kultingar och alla är tingade och kommer att börja flytta sista helgen i Maj!
Visst är dom söta dom små kultingarna!
 
Lena
 
 

Så nöjd♥

Så himla bra veckan varit sedan lördags. Börjar landa med nya jobb rutiner , valp rutiner, och äntligen börjat få lite mer tid för träningen. Har varit svårt att få tid att träna , familje tiden har varit hög prio sista veckorna. Gris babysar , valpar, två olika jobb. Puh mycket tungt och snurrigt för huvudet. Men kroppen mår bra och verkar hänga med på nya arbetet! Tänk vad otroligt mycket träning och min ihärdighet att prio ett komma i form gjort att kunna komma tillbaka till arbetslivet så som jag gjort nu. ENVIS SOM EN ÅSNA.. Ja det är jag.
Idag har jag  och mannen varit i Jönköping och tränat hos Patrik Carlströms grupp pass.  Och det blev ett tufft styrke pass.  Det är så otroligt skönt att få ge järnet . Bla hade vi repet som jag bara älskar att köra. Ge allt och bara köra ! Puh...trött men så nöjd . I juni blir det 2 pass med Patrik utomhus tröning. Längtar.  En sak till jag längtar till är fredag. Då drar vi till sthlm  leverera valp. Men så det jag längtar till är Globen och fitness mässan. Ser så fram emot detta. 
  Lena