Nu är väntans tid över <3

Så här trött blir man när man får småsyskon i kenneln<3 
Litchi har gett upp att få mys med.matte ikväll.
Min whippet tik Lime. fick inatt sju fina friska tikvalpar!
Jag somnade fredag vid halv tio 
 Och blev väckt av Lime vid 2 tiden. Valpningen gick perfekt. Och. Lime är jätte duktig och trygg som.nybliven mamma 
<3. 
 
 
 

Njuter och tar vara på varje dag.

Jag försöker njuta av varje dag livet kan vända så snabbt! Jag försöker se framåt och bara ta dagen som den kommer! Jag har varit med om mycket och vissa dagar har varit tunga så så man nästan gett upp. Men jag är en envis åsna! Och sista två  år har jag försökt att ta vara på vad jag vill i livet. Och den dagen jag bestämde mig för att nu ska jag bli av med min övervikt! Jag ändrade min livstil och tappade kg på kg. Har alltid varit aktiv rört på mig mycket men ändå haft övervikt. Mycket berodde säkert på stress. Jag är en pesron som lätt tappar självförtroendet. Och är rädd för vad andra säger och tänker om mig. Och det är tufft. Många är säkert som jag  och det är inte lätt att gå och undra vad folk ska säga och tycka om en om man gör så eller säger si.. Alla vill ju vara omtyckta för den man egentligen är. Alla har goda sidor och bra sidor. Men många gånger ser man bara felen.. Och det är synd. Kan knäcka dom flesta själar totalt.
Jag har säkert sagt fel saker gjort fel saker men ingen är perfekt. Stå inför en klass var inget jag gjorde då ville jag bara vara osynlig och fortfarande är det något jag tycker är fruktansvärt jobbigt.  Där jag känner mig mest trygg i min roll är handling av hund ! Det är en sak jag verkligen trivs med mina egna hundar och andras hundar att visa upp dom i utställningsringen då känner jag mig trygg!
Konstigt egentligen för man har många ansikten på sig och mycket hänger på handlern! Samma ska känner jag nu med mitt liv med all träning och jobb!  Jag trivs faktiskt otroligt bra med mitt nya jobb!  Känner mig alltid välkommen till förskolor och skolor jag jobbar på! 
 
Har så enormt mycket energi men ändå ett lugn över mina dagar nu!  Jag jobbar mycket och ändå så orkar jag med både familj , djur och träning! Kosten går på rutin för det mesta.  Jag lagar ofta maten inför veckan på söndagen. Fixar matlådor och lägger in i frysen.  
Mycket av all min lugn och ork och välmående har ändrats sedan jag började dricka fitline. Hade mycket problem med bl sömnen förr. Magen krånglade åt alla håll. Huvudvärk , mycket spänningar i musklerna.  Kom på häromdagen att jag inte varit sjuk trots både magsjukor och massa infektioner på alla jobb man varit men även övriga familjemedlemmar som blivit förkylda och andra åkommor. Men jag har faktiskt hållt mig frisk!   Och jag stopade i mig alla möjliga mediciner och vitaminer förr. Idag tar jag endast min morgon drink med fitline basic och aktivize och till kvällen tar jag min kvällsdrink med mina mineraler " restorate" .
Innan träning tar jag gärna en liten Aktivize .
 
Idag är det alla hjärtans dag och Tim och jag har varit på ljusboden och gjort egna ljus! Jätte mysigt hade vi. Mysigt att få tillbringa tid med dom man älskar mycket , mina barn betyder mycket för mig!  ! En till som bstyder oerhört mycket för mig är min älskade man.  Han har jobbat natt denna veckan så han sov på dagen men vi hade en överaskning till honom när vi kom hem! Rosor och en korg med ett hjärt ljus som Tim tillverkat, lite gott och en nalle!
Vi fick även ett alla hjärtans dags benpass tillsammns på gymmet! Efter gymmet så ät vi kvällsmiddag hemma med Tim och Marcus! Mysigt!
Sandra min dotter hade överaskat oss med ett blomsterbud! En underbar bukett med jätte fina ord! Så lycklig jag blev över det! Tack fina Sandra! Du är så omtänksam!
 
         Nu är det dags att säga godnatt och jag kommer somna med ett leende på läpparna!
                                                    Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!
 
 
Lena
 

Allt bara flyter på och jag landat ..

Så här känner sig min man efter denna veckas träning med frugan! He he han jobbar på bra . Tisdags var ett pass hos Patriks Carlströms grupp pass. Det var lika tufft som vanligt!  Onsdag fick han vila.. själv tog jag pw efter jobbet. Torsdag jobbade jag och stack sedan till jönköping för att få lite genomknådare med massage 45 min . Kvällen träffade jag dottern på wellness  och vi körde att pass ihop. Och jag körde lite extra cardio .  Fredag efter jobbet så åkte jag till gymmet och körde att pass.  Lördag morgon tog Stefan och jag en pw innan frukost för att sedan fira Tim som fyllde 11 år!  Dottern och hennes sambo lånade sedan lillebror för en bio och då passade jag dra med mig mannen till gymmet! Hade ahn vetat hur det skulle kännas flera dagar efter så hade han nog stannat hemma.. He he. Vi körde ett bröstpass ihop och det blev skitbra! Lutande bänkpress, Hantelpress , Lutande flyes på bänk, Stående framåtlutad kryssdrag. och några bonusövningar mage!
Har inte kört ett så bra på pass på länge! Och jäklar vad det tog!  Kan säga att om jag hade träningsvärk! Så stackars gubben.. han har fortfarande ont idag måndag!  Söndagen tog vi en pw på morgonen och så bokade vi in oss på trx pass på kvällen på gymmet.
Idag måndag är det vila men jag själv tog en pw på morgonen innan frukost.  Tisdag dags igen för grupp passet hos Patrik igen.
LENA