Haft en kanon dag!

Började dagen med att ta en 6 km promenad i underbart soligt väder! Tänk vad härligt att solen skiner och så varmt och skönt och kl är bara 8 på morgonen! Tog fyra av mina hundar som blev så lyckliga! Vi tog även vägen förbi Rosjön och där är det så vackert! Hundarna var så nöjda men tyckte nog det var varmt!
Min dag kunde inte börja bättre! Tänkte mycket under min runda på hur lugn jag ändå känner mig inför lördag! Idag är det torsdag och nu är det snart grand final fix! Vi pysslade hemma med vad som behövdes och så pyntade jag brudbågen. Plockade iordning saker som skulle med till lokalen där vi ska ha brölloppsfesten. Hann med en hel så känns bra! När Tim kom hem så åkte vi iväg till lokalen och fixade lite . Vi plockade även lite blommor till dukningen och började dukningen. Handla lite, solade.. var väl hemma vid 20 tiden. Och nu är jag lite trött men känner mig ändå lugn. Imorgon så är det resten av dukningen kvar, laga mat till buffen. och plocka iordning kläderna och packa väskan för söndag morgon! Och så kommer några av mina efterlängtade vänner på kvällen!   Å vad jag längtar!
Nu ska jag mysa lite med gubben on stund framför en film och bara vara!
Ni får hålla tillgodo av bilder från min morgon runda.
 
Ha det så gott och njut av livet! Det gör jag!
/LENA
 

Snart är dagen här!

Måndag morgon... upp skicka Tim till skolan. Så iväg på en morgon runda med 45 min rask takt med två av mina bästa pt vänner! Denna gången var det Tess och Bodil som fick hänga med! Men så sorgsna blickar jag fick av Lime  och Piffi som är helgalna när matte tar träninsskor och kläder på! Och denna dagen fick dom vara hemma.. Får lite dåligt samvete när man vet att dom bara älskar att hänga med! Hm väl hemma fick jag lida för detta.. Brödpåsar på golvet och i hundkorgen.. Ja du matte lämnar du oss hemma så skyll dig själv så Lime ut att vilja säga..
Idag hade jag min sista trimkund för denna veckan! Kändes skönt att nu koncetrera sig på det som är kvar inför vigseln nu på lördag!
Men det är väl denna veckan som är roligast!
Handla det sista, fixa bords placeringen. Dukning och dekoration på fredag. Och så kommer flera av mina efterlängtade gäster/vänner på fredag kväll! Mysigt att få träffa dom lite innan lördagen. Min dag börjar kl 10 hos världens bästa frissa! Sminkning gör hon med! Sedan är det lite lugnt och bara vara om man nu kan det. får väl försöka få ner en liten matbit med. Innan vigseln så är det fotografering . Sedan är det dags!  Äntligen ska vi bli ett jag och min älskade Stefan min livskamrat sedan 23 år tillbaka! Vi är som två nykära tonåringar.. Så underbart , så knasigt. Vi blir lite fnittriga, lite busiga. Det är en härlig känsla som vi delar.. Älskar dig så mycket min fina Stefan! Du har funnits vid min sida i vått och torrt , och under många år som var så tuffa med mina smärtor och besvär. Så mycket tårar och beklagan, du fått stå ut med. Många vet nog inte hur tufft det var med alla operationer, all smärta . Du fick stå ut med mycket min älskling! Och jag är enormt lycklig över att du finns vid min sida ! Och även mina älskade barn som fått stå ut med min ilska  och trötthet . Kan inte varit lätt att ha en mamma som hade ont och ändå kör på. Men jag är glad över att jag själv aldrig gett upp . Jag är stolt över den jag är idag! Och jag är väldigt stolt över mina fina barn som är dom dom är! Bägge stora barnen har varit så duktiga i skolan och med sin vilja i livet! Känns bra att dom vet vad dom vill och att dom provar på utmaningar! Sandra som snart är klar med förskolärar utbildningen! Och Marcus som gjort GMU och fortsätter nu med hemvärns utbildning. Sökt till högskolan . Känns bra att man lyckats som förälder! Och lilla Tim som verkar gå i sina stora syskons fotspår!
Kan man vara stoltare! Älskar min familj så mycket!
Kvällen avslutades med ett härligt tufft TRX pass! Tyvärr utan min fina sambo som jobbar kväll.
                       Ha en jätte fin måndags kväll!
                                                   
Morgon cardio med bästa PT Tess och Bodil.

Nu börjar allt falla på plats!

Fredags em skulle jag åka med fulllastad bil med hund och allt annat som tillhör utst säsong utomhus möta upp ett gäng från Sthlm. Vi skulle mötas upp och samåka på en två dagars hundutst i Hässleholm. Allt var klart jag hoppade in i bilen och sa hejdå till gubben och yngste sonen Tim. Vred om nyckeln till tändningslåset och... den tjurade lite.. men vred om igen,  och... hsotade lite men vill e inte tända!! Dumma bil  . vad gör jag nu. ?? Gubben försökte få ordning men icke!! Vad gör man??? Jo kontaktar en vän!! Ja kommer sa han! Tack Daniel! Jag packade om allt i hans bil och så bar det äntligen av mot Hässleholm! Och vilken helg vi hade! Massa goa vänner, mycket skratt och tokiga saker, god mat och gästvänlighet hos dom vi bodde hos. Lördagen var det underbart väder sol hela dagen. Söndag var det värre med vädret regn, regn och åter regn. Men finaltävlingarna var det uppehåll! Vår helg avslutades med att Anne vann BIS med sin uppfödargrupp! Och resan hem påbörjades mot Värnamo. I värnamo blev det stopp för att äta och att lämna över mina reskompisar till den andra bilen som skulle upp till Sthlm. Väl i värnamo så fick jag ett glädjande tel samtal från en av mina valpköpare! Hon var på Internationellt LC -prov i Norberg och hade precis varit på prisutdelningen! Min fina uppfödning Bellsweets Lady Starlight tog CERT och kom på 2 plats av 31 tikar! Hon hade sprungit två kanon bra lopp! Så glad man blir av att det går bra för sina valpar och deras valpköpare! Då blir man extra stolt! Så helgen slut kunde inte bli bättre!
 
Väl hemma så var det bara att packa in allt och gå och knyta sig för måndag fm skulle vi åka iväg till Falköping för att para en av mina tikar.
 
Hannen fick jag låna hem och sent i går kväll blev det parning. Så nu hoppas vi att vi får en fin kull på nya trevliga Whippet valpar i mitten/slutet av Juli!
 
Känns så skönt att veta att nu kan jag i lugn och ro.. hm.. ladda inför slutplaneringen av vår speciella dag 1 juni! Man blir lite snurrig och stressad av allt som strulat  med bil. mm. Men nu känner jag att jag börjar få kontroll på det mesta! Nästa vecka är det mat handling som står på schemat. Endel är redan inköpt men vi ska laga all mat själva så lite fix blir det allt! Ringarna är hämtade, klänningen är sydd, och allt annat har jag kontroll på. Stefans kläder ok! Ja det viktigaste är klart!
 
Nu laddar jag om för våran dag 1 juni! Det börjar jag med ett pass på gymmet.
                                                             LENA