God morgon världen..

Godmorgon kl var 05.45 vaknade med sprängande huvudvärk och hemskt humör. Lite förkylning i kroppen kände jag redan igår.. det ville inte jag ha. Och jag som ska på utflykt idag och hämta en väninnas hund I Borås.

Efter några försök att somna om så gav jag upp!  Morgonpromenad brukar göra susen .. på med träningskläder.. Br kallt ute. Många lager med tröjor och så tog jag två av mina hundar Bodil och Piffi och självklart ipoden! Så traskade vi iväg!

Kände snabbt att det här ångrar jag inte! Snabbt försvann huvudvärken och jag kände hur min energi och glädje kom tillbaka!
Blev en 5 km härlig morgon motion! Mina promenadkompisar ger mig också sådan härlig lyckorus när man har dom med! Idag tog vi en extra bra runda där dom kan få rusa av sig på en av grusvägarna där det är långa raksträckor utan bilar!
Nu är vi alla nöjda , jag har fått åter min energi, med motion , och gröt efteråt. Hundarna fått mat och nu ska jag strax sätta mig i bilen för en trevlig utflykt .
Ha det så gott ni alla andra.
Kram Lena

Nu har dom kommit!

Vår minigris Tiffany fick igår 8 kultingar... höll på att gå åt fanders.När första kultingen kom så fick Tiffany panik. hon fick förlossnings psykos!  Högg mot oss , högg mot kultingen.. Så vi fick ta undan kultingarna så fort dom fötts. För hon hade panik över allt! Stackarn. Lite otäckt när hon blev helgalen.. Natten blev lång för mig och min dotter. Vi fick inte mycket sömn och kämpade hela natten med att få henne lugn och acceptera dom små. Puh.. Men det verkar gå vägen! Nu är hon snäll och låter dom dia och klättra på henne. Tyvärr klarade sig inte alla undan hennes attacker. Men dom som är kvar är pigga och är tuffa!
Trots lite sömn och oro och passande på Tiffany så behövde jag hämta nya krafter! Så en sväng till gymmet nu på kvällen var så välbehövligt! Nu kommer jag sova gott! En liten bild på tre av dom små får avrunda min blogg idag.
    Lena

I väntans tider...

Trodde jag skulle gå och sova vid 22 tiden i går.. men blev att nattvaka över minigris suggan Tiffany som väntar smått. Det är så kallt ute så skulle hon få kultingar nu ute i ladugården så fryser dom små ihjäl. Så blev till att göra iordning en box i ett hundstall i stället. Så nu kan kultingarna komma. Trots lite sömn så känner jag mig ändå pigg. Ska bli så spännade att se vad som dööjer sig i magen på vår Tiffany! Fortsättning följer....
Lena