Fulltecknad dag....

Idag har jag haft precis fullt upp med trim och klipphundar. Och mellan trim så fick jag börja packa min packning införhundutställningen som är i Borås i helgen. Åker i morgon och ska möta upp några goa vänner med ett gäng hundar.  När sista hunden för dagen åkt hem vid sju tiden idag så skulle jag bara ta en kort runda. Men den blev inte kort .. 9 km och hundarna fick rejäl motion. Började gå 1  km i rask takt. Men med Spotify och träningsklöder på och bästa pt tränarna...whippets och sheltie och skönt väder.  Så började vi jogga...skulle vända efter ca 2 .5 km. Men vi vände inte..rundan blev lång men härlig.sista 1, 5 km gick vi i rask tempo hem. Nu ligger nöjda hundar utslagna i soffan. Jag själv är mätt i magen efter en allt för sen middag med kyckling och ris. Tomt hemma ffortfarande ingen man och inga mysiga barn. Tim är ju på scout läger och så tomt det könns. Första gången jag inte fått höra hans röst på några dagar. Känns tomt... men öndå skönt att veta att han har det bra och trivs på lägrer. Jag själv var scout nör jag var yngre i många många år. Och vi var på scoutläger varje sommar och det car så kul. Jag var med i sjö scouterna och vi var varje år i skärgården och hade så kul. Så mycket minnen!  Mannen min får jag heller inte träffa förrän söndag. ♥ Älskar att säga min man!  Men ibland hänger min sambo kvar när jag pratar om honom med andra.. men kommer snabbt på att ändra mig. Min man♥. Älskar dig så min fina man Stefan ♥ Du är allt för mig♥
 Lena

koll på formen.

Har gjort ytterligare en kaliper 9 punkts parillomätning. Och den gjorde mig glad och det behövdes så jag vet att jag ändå är på rätt vög. Hade ökat 3.45 kg i muskler och minskat ytterligare fett 2, 45 i kg. Ligger nu på 19, 9 i fettprocent. Trots nu att vågen visade ett kg mer än förra invägningen.Min första kaliper var för 3 mån sedan och låg då på en fettprocent på 23, 25 Startade på bia mätning på en fettprocent på 37.4%. jag ligger inom ramen för fit! Kan verkligen rekommendera att göra kaliper eller bia mätningar. För att verkligen se hur det ligger till.. vågen säger inte ett dugg förutom i siffror. Speciellt om du du försöker gå ner i vikt och den står still eller tom upp. Trots att du äter rätt. Tränar och motionerar mer än du brukar och ändå säger vågen det du inte vill. Då är det verkligen värt att kolla med kaliper eller bia. Och detta är inte bara för sådana som bla mig som tilbringar timmar och åter timmar på gym. Idag blir det ett pass på gymmet med rygg och axlar och mage.  Imorgon hinner jag nog inte med annat än promenader och Trimningar. Tim är på scout läger denna veckan så det är tomt  utan min goa unge. Hundarna saknar honom med. Mannen min är borta några dagar så blir tomt hemma... 
 
Nu börjar det synnas att Tess väntar valpar igen. Magen börjar bli rund och hon visar tydligt att hon är så dräktig!  Hon har nu gått fem veckor och jag är i full gång med att planera valp namn.  Förra gången hade jag Scorpions tema och denna gången lutar det åt David Bowie tema.  Bilden ovan är på en av tess förra valpar som myser med katten Morris.  Nu ska jag trotsa regnet och rasta av lite hundar innan jag åker och tränar. 
Lena

Tillbaka till verkligheten..

Nu börjar man landa igen och allt är full gång igen! Drar pälsar och klipper hundar och katter sista veckan snart innan semester!  Är i full gång med min träning igen och tar nya tag! Känner att jag måste lägga om min kost igen  efter lite mycket godsaker och annat innan och efter brölloppet. Så väl det märks när man ätit mycket sött som tårta och andra godsaker. Men man måste väl tillåta sig att synda ibland.. Har ju hållit en sund kost länge nu. Men fy vad jobbigt det är när sötsuget sätter sina spår. Har blivit väldigt sena kvällar sista tiden och tidiga mornar så sömnen har satt sina spår. Har varit trött och då känner man sötsuget ännu mer. Har tränat för fullt med både styrka och kondition . Men det är där jag hämtar min energi så mår så bra av det. Är väldigt glad när jag är på gymmet. Men lite enssamt har det allt känts nu när min kära man inte haft tid att följa med på ett tag. Mycket jobb och så har han jobbat med husvagnens hjulaxel  som gått sönder. Har fått sällskap i veckan av lille sonen Tim på ett TRX pass och även igår då jag körde kondition och lite axlar och rygg.
Min arm och axel som stökat är så mycket bättre av tränings/styrkeövningar jag fått av min naprapat. Tänk vad träning kan göra ! Många säger vila vila.. men min naprapat säger träna träna träna .. Och det är precis det jag gjort och det har verkligen hjälpt! Eftersom jag har ett sådant yrke som jag har så sliter man ganska mycket på axeln.. Så det är verkligen viktigt att man stärker upp rygg, och axlar.
Nu längtar jag till nästa vecka då jag äntligen ska åka på hundutställning igen! Kommer bo borta med några lika hundtokiga tvåbenta och så ett helt gäng med fyrbenta . Har anmät till några utställningar till under sommaren och ser fram emot detta! Blir en tripp till Danmark på sensommaren med på utställning med är det tänkt! Och så är  min Whippet tik dräktig så valpar kommer i slutet av juli!
LENA
 
Energi återhämtning...