Livet leker!!!

Ännu en dag med nya möjligheter! Trots vissa motgångar med bilar så känns det som inget stoppar min motivation med smak på livet och utmaningar! Berättar mer om det längre fram så håll utkik på bloggen...
 
Tänk att det var för bara några år sedan strax innan min steloperation av ländryggen -05 så höll jag på att ge upp livet.. Fy katten vad tufft det var att knappt kunna gå några meter utan att ha knivskarpa smärtor i benet ända ner i tårna! Levde dygnet runt med nervsmärtor som inte går att medicinera bort. Inte ens med morfin.. då hjälpte inget. Många vet nog inte hur ont jag hade förutom min underbara familj som fick ta allt! Att dom stod ut med mig... Det är guld värt att ha en sådan familj!
Och mina djur som så många gånger fått trösta sin matte med ansiktet full av tårar! Det är tur att man hade alla djur som man måste ta hand om annars hade jag nog inte klarat mig. hade blivit liggande i sängen och gett upp.
 
Idag när jag ser tillbaka så är jag så tacksam för att jag är den jag är! Visst kan jag vara bedrövlig och krävande, har humör och en stark vilja!
Men det är jag ganska stolt över och det är väl det som gör att jag är den jag är!  Jag är inte den som struntar i att ta tag i saker som jag inte provat på. Går en sak sönder så försöker jag fixa det, har både provat på att vara bilmekaniker, målare, snickare, lagat snöslunga. Ja det är inte mycket som jag inte vågar mig på. När det gäller praktiska saker! När det kommer till det teoretiska är det kanske värre.. Men är man praktiker ut i fingerspetsarna så är man..
Nej ni nu väntar en god sömn och en ny dag i morgon ./ LENA
 Min fina Islandshäst Gjöf!.
 
 
 
                   
 
 

Vecka 2 avklarad!

Måndag morgon... idag är det Vilodag! Känns faktiskt välbehövligt för en gång skull! Haft en helstyrkevecka med tre dagar styrka en vilodag tre dagar styrka igen! Tufft men så enormt kul! Tycker det är otroligt att jag har sådan enorm glädje och ork ! Lördagens pass fick jag sällskap av en go väninna som ville hänga med och träna! Skitkul att få sällskap även om jag kör mitt! Och roligt att man motiverar och inspirerar andra att se vad träning kan vara kul! Det är så mycket värt att ta sig tid att må bra! Man orkar så mycket mer också! Så kom igen alla som inte kommit över tröskeln! Det är faktiskt bara ni själva som måste ta tag i erat ! Och ingen byggde rom på en dag! Men jag lovar att alla mår bra av motion på något sätt! Gymmet, Zumba, promenader, .. finns mängder!
 
 
Lena
 
 

Halva dagen har äntligen gått...

En kall men fin dag .Har ju VILO dag idag... från träning, promenader.. och halva dagen har äntligen gått! Har hunnit med en klipphund, sytt färdigt ett hundtäcke. Och nu väntar ytterligare en trimkund! Och trevligt besök av trimkundens matte och hennes två goa barn! Fler vill ha mer tips på recept så lägger ut ett på en enkel kycklinggratäng.
 
Kycklingfile stor, 140 g bacon ,1 morot, 1-1,25 dl creme fraiche, philadelphiaost ca 1/3 paket ,2 dl grädde riven ost svartpeppar , chili krydda, salt.
1.Dela kycklingen och bacon i lagom bitar och stek dom.
2.Riv moroten och blanda den med creme fraichen och svartpeppar
3.Lägg kycklingen och bacon i en gratängform
4.Lägg på morotsröran över kycklingen och krydda
5.Klicka på philadelphiaost och häll på grädden och lite riven ost.
och sätt in i 175 graders ugn i 20 min.
 
Äts till sallad eller kokta grönsaker.  smaklig måltid.
Lena
Det färdigsydda hundtäcket var uppskattat av Whipparna!