This is maby Crazy....

Motivation... haft några knasiga dagar men är nu mer taggad än någonsin!  Vaknade kvart i sju imorse  (klockan är inställd på 07.00 men har börjat vakna utan den nu. Så skönt att kunna vakna och titta på klockan och känna att jag kan ligga och dra mig en stund innan klockan ringer!
Idag hade jag ganska fullteckand dag så visste att jag inte kunde åka ner till gymmet på fm. Så bestämde mig för att det får bli en timmes morgonpromenad innan frukost. Idag fick sambon ta hand om Tim till skolan och hundrastning. Jag tog på mig hörlurarna och satte fart ut i kylan!
Å så skönt!! Music i mina öron och ökade takten fick igång pulsen på en bra nivå och så började tankarna snurra!
Tänk vad jag har mycket att vara lycklig för!
 
I helgen så var jag på super star match show med en av mina hundar och vi vann veteran BIS! Å vad kul det var att få visa upp min gamla hund nu inne på sitt 13 år!  En hund som jag varit med och planerat från första början! Allt från att välja hane till att han föddes. och så hela hans långa liv! Och vi har varit med om så mycket. Många, många utställningar har han och jag varit på. Och han har och gör fortfarande allt för att visa upp sig!  Det är en sådan ära att få visa upp honom och jag blir så lycklig av detta! Min underbara Pompe! En hund som har en väldig speciell plats i mitt hjärta! Jag tar vara på varje ögonblick med honom! För mig betyder inte utställningara att vinna utan att göra en av det jag verkligen brinner för och det är at få visa samhörigheten mellan hund och handler! Att visa hund på ett bra och trevligt sätt och visa upp hundens bästa sida. Men även att kunna dölja det som är mindre bra!
 
Under min motionsrunda fortsätter tankarna snurra.... Var på föreläsning i går kväll om Hälsa. och fick mycket tankeställare. Dels blev jag tillfrågad när jag berättat lite om min återkommst till arbetet efter lång sjukskrivning , viktnedgång, träning. mm för en grupp som en av föreläsarna arbetade med.  Tänk om jag kunde hjälpa andra som suttit fast i sjukskrivning osv. Jag har ju aldrig gett upp men vet många som skulle behöva en pusch både för att gå ner i vikt. Komma över trösklen! Känner och ser många som är överviktiga och skulleoch vet att dom egentligen skulle behöva gör något åt det. men.... men.... nästa månad.. ska bara.. . Det är nu ni ska ta tag i det! Inte imorgon!
Tröskeln är jobbig men över ska ni! Och det är jobbig tid det första.. och dagar kommer som är bra och dåliga men ni kan alla! Ta små steg i taget.
                                             
Väl hemma efter en underbart motionsrunda möttes jag av mina hästar som mumsade på hö! Så fridfullt!
Så nöjd och har äntligen hittat mina krafter igen! Åt en god frukost bestående av Havregrynsgröt med frysta    bär och kokt ägg! Nu fortsätter min resa igen! Hoppas ni hänger med på den.. Och jag på er!
 
                 Lena

 

 

På g igen..

Ett tag sedan jag skrev . Har fått en andra stötvågsbehandling och den var tuff. Men är redan efter två behandlingar bättre. Har ytterligare två lugna veckor med låg cardio och styrka varannan dag.. men visst ger det resultat det med. Har nu äntligen gjort kaliper mätning för att kunna ha lite koll på formen. Vågen visar neråt men hur ser det ut med insidan. Kan ju säga att jag låg på fit! Kommer göra ny mätning om tre veckor. Och ska bli spännande att se hur det då ser ut. Återkommer med det senare. Nu är sambon och jag och på vög till match show mef hunden. Ha en trevlig kväll till er alla.
Lena.

Vilodag

Vilodag med skön sovmorgon! Vilodag från lågcardio, styrka.. jaha vad ska man hitta på då.. Hade tänkt tolka med häst men sonen ville leka med kompisen istället så jag och sambon satte fart med bokföringen istället! Jag hamnade sedan framför polisskolan i soffan och självklart ett gäng hundar! Låg så skönt i soffan så jag somnade... välbehövligt antagligen.... Efter en timme skönhetssömn så gick jag ut till mina minigrisar. Mockade och fyllde på halm till suggan Tiffany. Tiffany är en riktig kelgris och ville bli kliad på magen. Fick som hon ville och då passade jag även på att känna om det fanns några små i magen som sparkade! Och visst det sparkade små klövar ! Härligt nu är det bara att vänta! Någon gång i mitten av mars och framåt är det dags! Ska bli så spännade att se hur många det blir och vilka färger hon får.
LENA