Dags för ett gott Recept!

Vet att fler vill ha goda enkla maträtter. Så här kommer en Gazpacho med kesella crostini. Tar ca 25 min och är till 4 port. ca 350 kcl/port (15 g fett, 9 g protein, 33 g Kolhydrater.
Det här behövs: 2 knipplökar, 2 gröna äpplen, 1 gurka, 1 dl strimlad grillad paprika på burk+ 3 mska olja som paprikan ligger i.
1,5 l tomatjuice, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar.
 20 crostini och 1,5 dl kesella (10%)
 
To do!
1/Skala hacka det vita på löken skär det gröna i tunna skivor och spar det till garnering.
Skala halvera och kärna ur äpplena och gurka. Skär i bitar.
2/Värm paprikaoljan, fräs löken 3-5 min i den.rör om då och då, blanda i paprikastrimlorna.
3/tilsätt hälften av tomatjuicen koka under lock ca 10 min.
4/ mixa soppan med mixerstav låt kallna, späd soppan med resten av tomatjuicen till önskad konsistens . Smaka av med salt och peppar.
5/ servera med crostini toppade med kvarg och garnerade med det gröna från löken.!
Smaklig måltid /Lena
                                                            
 

Kommentera här: